Ghidul exclusivitate închiriere

Sunteţi proprietarul unui imobil şi doriţi să îl închiriaţi?
Vă oferim 8 motive să încheiaţi un contract de exclusivitate pentru închiriere cu agenţia Elegant Imobiliare:

  • Siguranţa că vă vom reprezenta în cel mai bun mod posibil în faţa potenţialilor chiriaşi şi vom face tot posibilul să obţinem preţul maxim de închiriere raportat la piaţa imobiliară din acel moment. Altfel spus, ne vom comporta ca şi cum noi am fi proprietarii imobilului dumneavoastră;
  • Avem experienţă pe piaţa imobiliară din Craiova, am închiriat şi închiriem multe imobile. Dovada o reprezintă tranzacţiile imobiliare încheiate şi clienţii mulţumiţi. Vă aşteptăm cu drag pe pagina noastră de facebook şi astfel puteţi verifica recenziile primite de la o parte din clienţii noştri;
  • Strategie de închiriere personalizată, adaptată special nevoilor dumneavoastră;
  • Evaluare de preţ gratuită. Secretul unei închirieri de succes pleacă de la un preţ corect pe piată;
  • Promovare de top pe cele mai importante portaluri imobiliare, site-ul agenţiei şi facebook;
  • Oerta dumneavoastră va fi vizibilă pe pagina de exclusivitate a site-ului agenţiei, pe www.elegantimobiliare.ro, având mai multe vizualizări decât ofertele standard;
  • Economie de timp. Nu veţi primi apeluri telefonice la diverse ore din zi pentru că ne vom ocupa noi special de asta. Opţional, vă recomandăm să ne lăsaţi cheile şi astfel veţi economisi timp preţios. În caz contrar, programul pe care îl aveţi zilnic nu va fi afectat deoarece vom găsi împreună soluţii pentru stabilirea vizionărilor la cele mai potrivite ore pentru dumneavoastră;
  • Oferim consultanţă permanentă pe tot parcursul tranzacţiei. Procesul închirierii nu va mai fi un necunoscut, veţi primi toate informaţiile de care veţi avea nevoie la momentul respectiv.

Garanţia încheierii unui contract de exclusivitate cu agenţia Elegant Imobiliare

Dacă unul dintre acele 8 motive enumerate mai sus va fi încălcat de noi, vă garantăm că vom rezilia chiar noi contractul de exclusivitate.

În situaţia respectivă, noi vom suporta toate cheltuielile făcute cu imobilul dumneavoastră până atunci şi ne referim la timpul alocat, transport, promovare etc.

Dorim ca toţi proprietarii care încheie un contract de exclusivitate cu agenţia Elegant Imobiliare să beneficieze de servicii imobiliare profesioniste şi la sfârşitul tranzacţiei să fie pe deplin multumiţi de alegerea făcută.

Perioada încheierii unui contract de exclusivitate

Perioada încheierii unui contract de exclusivitate

Oferim servicii imobiliare personalizate pentru fiecare client în parte şi de aceea vă rugăm să ne contactaţi pentru stabilirea unei întâlniri.

Comisionul perceput de noi

Nu avem comision pentru proprietari, percepem comision doar de la chiriaş şi acesta este în valoare de 50% din preţul chiriei/prima lună. Aceasta gratuitate poate fi modificată oricând şi de aceea vă rugăm să ne contactaţi la momentul respectiv pentru a vă confirma acest aspect.

Indiferent de decizia pe care o veţi lua, echipa Elegant Imobiliare vă mulţumeşte că vizitaţi site-ul nostru.

Dacă consideraţi că aceste informaţii v-au fost utile, vă aşteptăm pe pagina noastră de facebook aici.

Sunteţi interesat să încheiaţi cu Elegant Imobiliare un contract de exclusivitate pentru închiriere sau doriţi alte detalii?

Vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0768.409.821 sau ne puteţi lăsa un mesaj completând formularul de mai jos.