Ghidul exclusivitate vânzare

Sunteţi proprietarul unui imobil şi doriţi să îl vindeţi?
Vă oferim 12 motive să încheiaţi un contract de exclusivitate pentru vânzare cu agenţia Elegant Imobiliare:

 • Siguranţa că vă vom reprezenta în cel mai bun mod posibil în faţa potenţialilor cumpărători şi vom face tot posibilul să obţinem preţul maxim de vânzare raportat la piaţa imobiliară din acel moment. Altfel spus, ne vom comporta ca şi cum noi am fi proprietarii imobilului dumneavoastră;
 • Avem experienţă pe piaţa imobiliară din Craiova, am vândut şi vindem multe imobile. Dovada o reprezintă tranzacţiile imobiliare încheiate şi clienţii mulţumiţi. Vă aşteptăm cu drag pe pagina noastră de facebook şi astfel puteţi verifica recenziile primite de la o parte din clienţii noştri;
 • Strategie de vânzare personalizată, adaptată special nevoilor dumneavoastră;
 • Evaluare de preţ gratuită. Secretul unei vânzări de succes pleacă de la un preţ corect pe piată;
 • Oferta va fi vizibilă pe pagina de exclusivitate a site-ului agenţiei, pe www.elegantimobiliare.ro , având mai multe vizualizări decât ofertele standard;
 • Veţi primi o dată pe luna, un raport de activitate pentru proprietatea dumneavoastră;
 • Economie de timp. Nu veţi primi apeluri telefonice la diverse ore din zi pentru că ne vom ocupa noi special de asta. Opţional, vă recomandăm să ne lăsaţi cheile şi astfel veţi economisi timp preţios. În caz contrar, programul pe care îl aveţi zilnic nu va fi afectat deoarece vom găsi împreună soluţii pentru stabilirea vizionărilor la cele mai potrivite ore pentru dumneavoastră;
 • Oferim consultanţă permanentă pe tot parcursul tranzacţiei. Procesul vânzării nu va mai fi un necunoscut, veţi primi toate informaţiile de care veţi avea nevoie la momentul respectiv;
 • Avem parteneriate încheiate cu: notariat, cadastru, certificat energetic, bănci şi asigurări;
 • Colaborăm cu toate agenţile imobiliare din Craiova;
 • Comisionul nostru va fi perceput doar la sfârşitul tranzacţiei, în momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare.

Garanţia încheierii unui contract de exclusivitate cu agenţia Elegant Imobiliare

Dacă unul dintre acele 12 motive enumerate mai sus va fi încălcat de noi, vă garantăm că vom rezilia chiar noi contractul de exclusivitate.

În situaţia respectivă, noi vom suporta toate cheltuielile făcute cu imobilul dumneavoastră până atunci şi ne referim la timpul alocat, transport, promovare etc.

Dorim ca toţi proprietarii care încheie un contract de exclusivitate cu agenţia Elegant Imobiliare să beneficieze de servicii imobiliare profesioniste şi la sfârşitul tranzacţiei să fie pe deplin multumiţi de alegerea făcută.

Perioada încheierii unui contract de exclusivitate

Perioada pe care se poate încheia un contract de exclusivitate diferă de la un imobil la altul şi depinde de mai multe criterii.

Oferim servicii imobiliare personalizate pentru fiecare client în parte şi de aceea vă rugăm să ne contactaţi pentru stabilirea unei întâlniri.

Comisionul perceput de noi

Comisionul nostru este de 1% din preţul vânzării, dar acesta poate fi modificat oricând, de aceea vă rugăm să ne contactaţi la momentul respectiv pentru a va confirma acest aspect.

Dacă veţi vinde imobilul dumneavoastră colaborând cu toate agenţiile imobiliare din Craiova, veţi plăti acelaşi comision.

Indiferent de decizia pe care o veţi lua, echipa Elegant Imobiliare vă mulţumeşte că vizitaţi site-ul nostru.

Dacă consideraţi că aceste informaţii v-au fost utile, vă aşteptăm pe pagina noastră de facebook aici.

Sunteţi interesat să încheiaţi cu Elegant Imobiliare un contract de exclusivitate pentru vânzare sau doriţi alte detalii?

Vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0768.409.821 sau ne puteţi lăsa un mesaj completând formularul de mai jos.