Termeni si conditii

1. Generalitati

Site-ul www.elegantimobiliare.ro, este detinut si administrat de S.C. Elegant Imobiliare S.R.L., societatea avandurmatoarele date de identificare:

S.C. Elegant Imobiliare S.R.L.
Agentie Imobiliara
Nr. ORC: J20/80/2013
CIF: 31117982
Cod IBAN: RO51INGB0000999906637509
Adresa: Craiova, cartier Craiovita, incinta centru comercial, Aliss Shopping City, str. Aristizza Romanescu, nr. 7C.
E-mail: [email protected]
Utilizarea site-ului www.elegantimobiliare.ro presupune acceptarea si exprimarea acordului cu privire la "Termenii si conditiile" prezentate mai jos. S.C. Elegant Imobiliare S.R.L., in calitatea de proprietar si administrator al site-ului www.elegantimobiliare.ro, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului, precum si a "Termenilor si conditiilor", fara o notificare in prealabil.

2. Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.elegantimobiliare.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, marci inregistrate, reprezinta integral proprietateaS.C. Elegant Imobiliare S.R.L. si este protejat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul S.C. Elegant Imobiliare S.R.L.. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. S.C. Elegant Imobiliare S.R.L. poate oferi utilizatorilor, exclusiv printr-un acord scris, dreptul de a folosi un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul definit in acordul scris si pentru o perioada determinata.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Toate prevederile prezentei sectiuni din termenii si conditiile de utilizare a site-ului S.C. Elegant Imobiliare S.R.L. sunt in concordanta cu dispozitiile Regulamentului European nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

I. Drepturile dvs. in raport cu Regulamentul 2016/679/UE:

Regulamentul 2016/679/UE iti ofera mai multe drepturi raportat la prelucrarea datelor dvs. personale. In mod succint, va vom expune aceste drepturi prevazute de Regulament:

1. Dreptul de acces

Reprezinta dreptul dvs. de a obtine o confirmare din partea noastra ca va prelucram datele personale si sa va oferim acces la aceste date, precum si informatii despre cum sunt prelucrate.

2. Dreptul la rectificare

Reprezinta dreptul dvs. de a obtine din partea noastra rectificarea datelor cu caracter personal inexacte .

3. Dreptul la stergere/de a fi uitat

Reprezinta dreptul dvs. de a obtine stergerea datelor cu caracter personal in situatia in care este aplicabil unul dintre cazurile prevazute expres de Regulament.

4. Dreptul la restrictionare

Reprezinta dreptul dvs. de a obtine restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri: daca se contesta exactitatea datelor pe o anumita perioada, suficienta pentru verificarea datelor, daca prelucrarea este ilegala dar nu se doreste stergerea datelor doar restrictionarea, in cazul in care Compania Elegant Imobiliare S.R.L. nu mai are nevoie de datele personale in vederea prelucrarii insa ni le cereti pentru apararea unui drept in instanta, daca v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp cat se verifica daca drepturile legitime prevaleaza asupra drepturilor dvs.

5. Dreptul la portabilitate

Reprezinta dreptul dvs. de a primi datele care va privesc si pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, date pe care le puteti transmite altui operator in cazurile expres prevazute de Regulament.

6. Dreptul la opozitie

Reprezinta dreptul dvs. de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii in temeiul art. 6 alin 1 lit. e) sau f), ori art. 6 alin 1 a datelor cu caracter personal care va privesc, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii.

II. Datele dvs personale care vor fi prelucrate:

Datele personale solicitate prin intermediul site-ului si care va vor fi prelucrate sunt urmatoarele: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail.

III. Scopurile prelucrarii:

Datele dvs. personale furnizate prin intermediul site-ului vor fi folosite in scopul realizarii activitatilor de intermediere imobiliara. Completarea formularelor de pe site echivaleaza cu o acceptare a dvs. a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului www.elegantimobiliare.ro. In situatia in care doriti sa beneficiati de unul dintre serviciile noastre imobiliare, va punem in vedere faptul ca datele furnizate de catre dvs. vor fi furnizate catre departamentul secretariat, catreagentii imobiliari in vederea identificariisolutiilor imobiliare optime pentru dvs. si pentru propunerea catre dvs. a celor mai bune produse imobiliare.

IV. Apararea drepturilor dvs:

Drepturile privind protectia prelucrarii datelor dvs. personale instituite prin Regulamentul 2016/679/UE le puteti exercita prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate de catre dvs. si comunicate catre noi prin:
-posta la urmatoarea adresa: Craiova, cartier Craiovita, incinta centru comercial, Aliss Shopping City, str. Aristizza Romanescu, nr. 7C.
-e-mail la: [email protected]
Daca considerati ca vreunul dintre drepturile prevazute de Regulament ti-a fost incalcat, va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la numarul de telefon 031-8059211 sau la adresa de e-mail [email protected]
Va aducem la cunostinta ca noi ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice necesare in vederea asigurarii prelucrarii corecte si sigure a datelor dvs. personale. De asemenea, toate prevederile din prezenta sectiune sunt aplicabile incepand cu data de 25 mai 2018.

4. Comunicari

Utilizatorii site-ului www.elegantimobiliare.ro pot sa transmita administratorului, S.C. Elegant Imobiliare S.R.L. , comentarii, sugestii, intrebari sau orice comunicare scrisa, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu continevirusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu S.C. Elegant Imobiliare S.R.L., nu sunt e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam.

5. Forta majora

Niciuna dintre parti (Utilizator sau Administrator) nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral prezentul acord fara pretinderea de daune-interese.
Forta majora va fi probata conform legii.

6. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Orice conflict aparut intre S.C. Elegant Imobiliare S.R.L. si Utilizatori va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele competente.

7. Frauda

Introducerea de date neconforme cu realitatea (date personale, oferte de vanzare sau de inchiriat) sau orice comportament neconform cu uzantele normale sunt interzise si vor fi considerate tentative de frauda. Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor utilizatorilor www.elegantimobiliare.ro, alterarea continutului site-ului, etc), vor fi pedepsite conform legii penale.

8. Dispozitii finale

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.elegantimobiliare.ro intra in vigoare la data de 25.05.2018, iar orice modificare cu privire la continutul lor se va face de catre Proprietarul/ Administratorul site-ului fara o notificare in prealabil.
Oricare clauza prezentata mai sus, care va fi gasita necorespunzatoare la un moment dat, nu va transfera nulitatea sau invaliditatea sa asupra intreguluicontinut al "Termenilor si conditiilor".